Noi functionalitati, by TravSoft

     Care este cea mai buna platforma? – o intrebare pusa de toata lumea catre toata lumea. Evident, parerile sunt subiective si impartite in functie de interactiunea cu o companie de IT sau alta, de interese fiecaruia, de recomandari etc
In opinia noastra cea mai buna platforma este aceea care intruneste mare parte din necesitatile si asteptarile pe care o agentie de turism le are. Am selectat cateva, ca fiind numitor comun al intrebarilor pe care le-am primit de-a lungul timpului de la agentiile de turism care doresc sa aiba o platforma on line sau care au deja una : numarul de furnizori, viteza de incarcare, posibilitatea de promovare a produselor din platforma, afisarea a cat mai mult produs din furnizori, usurinta de a face o rezervare.

     Am incercat, speram ca am si reusit, sa aducem platforma la un nivel care sa satisfaca conditiile de mai sus simultan. In permanenta dezvoltam noi functionalitati care sa ajute agentia de turism sa isi mareasca vanzarile online sau off line, ultima functionalitate majora dezvoltata de compania noastra este cautarea si afisarea tarifelor pe un hotel indiferent de tipul de transport pe care se face cautarea – valabil si pentru cautarile de hoteluri pentru individual (acolo unde exista hotelurile in pachete charter – avion & auto).

     Mai jos gasiti cateva screen shot-uri care exemplifica functionalitatea.
                                       comparison 2 Comparison 1 Comparison

     Aceasta functionalitate va pune intr-o lumina favorabila si va creaza un avantaj major fata de competitia on line. Pe langa afisarea unui pachet charter (in situatia cand se cauta un pachet charter), sistemul va afiseaza acelasi hotel din alti furnizori (acolo unde exista) cu celelalte optiuni, pachet charter avion/autocar si individual.

     Afisarea hotelurilor poate fi si din aceeasi furnizori care ofera pachet charter, dar de cele mai multe ori rezultatele pentru individual vin din alti furnizori – de obicei mari wholealsaers sau furnizori locali, in foarte multe cazuri poate exista o diferenta destul de mare intre tariful unui pachet si tariful de individual – aici pentru un comision marit, puteti rezerva cazarea de la individual si zborul de la furnizorii de pachete sau din alta sursa (Wspan, Amadeus etc).

     Am dezvoltat aceasta functionalitate, fiind convinsi ca o data ajuns clientul pe pagina Dvs, trebuie sa cumpere ceva, fie ca este cazare individuala , fie un pachet charter.

     Un alt avantaj major este disponibilitatea hotelului, furnizorul de pachete poate avea allotment-ul terminat, dar va poate furniza biletul de avion.

     Acestea sunt doar cateva situatii identificate, variantele pot fi mult mai multe si profitable pentru agentie.

     In cazul in care clientul cauta o cazare individuala, primeste rezultate (daca exista) si cu avionul sau autocarul, de la cel mai apropiat aeroport /punct de plecare de locatia de unde a facut cautarea.

     In agentie se pot face multe comparatii de acest gen, in foarte multe cazuri se poate gasi cazare cu un tarif din furnizorii individuali si se pot lua bilete de avion separat, pe langa tarif, perioada de anulare/plata poate fi diferita – ori agentia face cash flow ori clientul are termene de plata mai relaxate.

     In cazul in care un client cauta de la doua camere in sus, optiunea cu/fara avion poate fi luata serios in considerare (evident, in functie de confortul fiecaruia).

     Aceasta optiune este parte dintr-un proiect mai mare care este dezvoltat de compania noastra, proiect ce va aduce noi functionalitati in platforma cu scopul final de a mari vanzarile agentiilor in mediul online, fara sa cedeze din comision sau chiar sa lucreze cu comision marit.

     Ideea este sa aveti comision mare, nu sa cedati sau sa va adugati unul mic. Alegeti sa lucrati on line, folosind macar cateva din functionalitatile oferite de noi. Nu considerati un cost, considerati ca aveti un agent cu 1/4 norma sau chiar mai putin care poate face treaba a 3 agenti 🙂