Dezvoltare Web

        Nu este necesar sa va spunem noi cat de important este un site online pentru o companie. Un site bine proiectat si bine intretinut poate atrage clienti de oriunde. Pentru a realiza acest lucru, TravSoft este intotdeauna in cautarea de inovatii, solutii personalizate, idei si concepte noi care sa se incadreze in bugetul oricarui partener. Fiecare pagina web si litera de cod au functionalitate si estetica cu standardele ridicate ale unei aplicatii online deosebite.

        Dezvoltarea software oferita poate transforma operaţiunile pe care le executati zilnic într-o proces mai rapid şi mai eficient.
        Vom începe prin ascultarea şi discutarea despre dorintele Dvs la o sedinta de consultare apoi putem începe să proiectam un program software perfect adaptabil afacerii Dvs.

        Perioada post lansare este de asemenea foarte importanta pentru noi, vom fi mereu cu ochii pe proiectele lansate de noi si ne vom asigura ca totul functioneaza ca in ziua lansarii. Avand in vedere ca mediul online este unul foarte dinamic si se dezvolta intr-un ritm rapid, avem in vedere dezvoltarea de noi facilitati pentru ca proiectele pe care le implementam sa fie intotdeuana competitive, sa nu fie nici un partener surprins de noile tendinte de pe piata deoarece avem capacitatea de a dezvolta solutii dinamice pentru nevoile specifice dumneavoastra.