Despre noi

        In urma cu ceva timp toata lumea avertiza pe toata lumea ”viitorul este online”; aceasta expresie era unanim acceptata, dar in continuare sub 5% din agentiile de turism din Romania au un website 100% online. Problema este ca si astazi pe diferite forumuri, in diferite conferinte, discutii etc, aceasta expresie este inca de actulalitate. Expresia este de actualitate, dar…viitorul este astazi.

        TravSoft este o companie specializata in crearea de soft pentru companiile de turism, fie ca sunt mici agentii de turism sau mari tour operatori, putem oferi solutii personalizate, perfect croite pe nevoia fiecaruia.

        Fiind specializati in aplicatiile turistice, avem in permanenta consultanti din zona turismului pentru a anticipa necesitatile agentiilor, pentru a adauga servicii noi la cele deja existente si nu in ultimul rand pentru a oferi o solutie potrivita bugetului fiecaruia.

        TravSoft este în măsură să răspundă 100% necesităţilor partenerilor săi în domeniul dezvoltării, mentenanţei şi exploatării sistemelor create.

        Fie că doriți să creați o aplicație unică de la zero pentru a vă conforma cerințelor pieței și așteptărilor clienților dumneavoastră sau pur și simplu doriti să mențineți și să actualizați o aplicație deja existentă, noi suntem soluția ideală pentru realizarea tuturor proiectelor dumneavoastră!